Muškarac pokušao provaliti u kuću načelnika općine, navodno mu je netko platio da to učini

0
219

Načelnik općine Ribnik Nebojša Karać rekao je Srni da se dogodio napad na njegovu kuću u Donjim Vrbljanima na kojoj su polupana sva sva vrata i prozori, a napadač je pokušao ući unutra.

-Zgrožen sam. Ovo je užasno i žalosno, a još me više žalosti što je isti taj napadač navodno izjavio da mu je naređeno da to uradi i da mu je plaćeno za to. Ne smijem ni pomisliti što bi bilo sa mojim ukućanima da je ušao – istaknuo je Karać i dodao da se napad dogodio sinoć oko 18 sati.

Karać je zatražio od Policije Republike Srpske da zaštiti, ne samo njegovu obitelj, nego sve građane na području ove općine.

-Ovo što nam se događa je van pameti, vjerovao sam da se u Ribniku ovo nikad neće događati. Ja ću zaštiti svoju obitelj, ali tražim od svih nadležnih tijela da poduzmu sve korake i radnje kako se ovako nešto nikome ne dogodi – istaknuo je Karać.

U vrijeme napada u kući je bila Karaćeva supruga, dok je on bio na službenom putu.

Srna saznaje da su pripadnici Policijske postaje Ribnik obavili uviđaj, te da je lice koje je izvršilo napad na kuću poznato i obitelji i policiji, prenosi agencija.

 

Centralna.ba