MALAK JANJ uvršten u ekskluzivnu brošuru sajma u Kelnu sa svojim trendy proizvodom ‘Organic Bed’

0
80
Promocija  kreveta kompanije MALAK JANJ od organskih materijala u brošuri Imm Cologne (najveći sajam namještaja u svijetu).
DI Malak Janj ide u susret narednom sajmu namještaja Imm Cologne 2022. koji će se održati od 17. do 23. januara/ siječnja 2022. godine u Kelnu, sajamu koji nudi informacije o trendovima u industriji interijera koji će vladati scenom u budućnosti.
Posljednje online izdanje brošure imm cologne ”trend.briefing”, posvećeno je trendovima u uređenju spavaćih soba i inovativnim proizvodima za spavanje.
Zahvaljujući uspješnoj promociji prethodnih godina na sajmu imm cologne u okviru nacionalnog štanda Bosne i Hercegovine, kompanija MALAK JANJ d.o.o. iz Donjeg Vakufa, uvrštena je u ovu ekskluzivnu brošuru sa svojim trendy proizvodom ‘Organic Bed’. Radi se o krevetu izrađenom isključivo od drveta, bez ikakvih dodatnih materijala ili kemijskih sredstava. Proizvod je bio izložen na sajmu 2020. godine, te privukao veliku pažnju kupaca, medija, kao i samog organizatora imm cologne – Kolenmesse.
Kako će spavaća soba izgledati u budućnosti i kakvu ulogu igra megatrend održivog razvoja– jedna je od tema pomenute brošure, a potkrijepljena je, između ostalih, i infomacijom o inovativnom proizvodu bosanskohercegovačke firme Malak Janj.
Za više informacija, pogledajte brošuru imm cologne https://bit.ly/3qOMfGg
izvor: fb / Malak Janj