Maja je izgubila nogu 2017. godine, a sada oduševljava u “Plesu sa zvijezdama”

U prvoj emisiji nove sezone “Plesa sa zvijezdama” tango su otplesali Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, a to je stručnim okom itekako prepoznao žiri koji im je dodijelio najviše bodova u prvoj emisiji nove sezone – čak njih 29.

Maja je prošle sezone bila gošća u emisiji, a ove je sezone gledamo u paru s mentorom Markom. Profesorica je kineziologije po struci, s 8 godina počela se sportski baviti gimnastikom. Učešćem u ovom šou želi pokazati ljudima da ništa nije nemoguće i da samo treba imati dovoljno hrabrosti.

“Ples sa zvijezdama”. Nova TV

– Gledam te tamo kako se penješ po stepenicama i dobro da mu vjeruješ. Ja mislim da ćeš ti biti jedna od onih u sezoni kojoj ću ja visiti za vratom jer imaš toliko toga dobrog – komentirao je Igor.

Maja je 2017. godine uslijed bolesti izgubila potkoljenicu no to ju nije spriječilo da se i dalje bavi sportom i živi aktivnim životom pa je tako nastavila trčati, planinariti, igrati paraodbojku kao članica Hrvatske ženske reprezentacije s kojom redovno nastupa na evropskim i svjetskim prvenstvima.

izvor: avaz.ba
Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print