8 C
Donji Vakuf
Četvrtak, Decembar 2, 2021
Naslovnica Vijesti Magazin Mahir Mulalić objavio baladu koju potpisuje hitmejker Bane Opačić

Mahir Mulalić objavio baladu koju potpisuje hitmejker Bane Opačić

0
29

Mahir Mulalić objavio je baladu Đerdan za koju muziku i tekst potpisuje hitmejker Bane Opačić, a za aranžman je bio zadužen Darko Dimitrov.  

– “U mraku i biseri se rode, ne, ne plašim se ja ovog dubokog mora, od tebe ni lanaca ni slobode, uvijek je malo vremena kad nema odgovora” – stihovi su debitantske pjesme “Đerdan” talentovanog pjevača iz Gračanice.

– “Đerdan” je pjesma koja svakom izvođaču treba da se desi. Moj prvi susret sa Banetom je počeo na najbolji mogući način, sjedili smo satima, pričali i doživljavali jedan drugog. Banetov rad pratim već godinama i imao sam želju da sarađujemo u budućnosti, ali nisam mogao ni naslutiti da će to biti upravo moja prva pjesma. Što se tiče Darka, kada sam bio kod njega u Skoplju, zaista sam uživao u radu s njim. Ima dosta šaren metod dok radi – pun je inovacija, nepredvidivosti… Sjajan – kaže Mahir Mulalić.

“Đerdan” je osvojio simpatije publike širom regiona već nakon prvog slušanja, a riječi hvale za njegovu baladu imala je i njegova mentorica Marija Šerifović.

Faktor