Konobar iz Gradačca u suzama napustio Zvezde Granda, a sada se oglasio

0
177

Ove subote u „Zvezdama Granda“ pažnju je privukao Adil Kurtić iz Gradačca, simpatični šanker koji je zbog srušenih snova o pjevačkoj karijeri plačući napustio scenu najgledanijeg šoua.

Iako se do sad nije bavio pjevanjem, Adil je želio da svoj talenat pokaže u popularnom muzičkom takmičenju, ali nije očekivao da neće zadovoljiti kriterijume žirija, te je sa samo dva glasa – od Marije Šerifović i Đorđa Davida, plačući napustio šou.

-Umoran sam, nisam spavao cijelu noć. Uzbuđenje, stres… Toliko sam čekao da dođem ovdje, i…– rekao je Adil kroz suze, što je dirnulo Mariju koja je htjela da ga uzme, ali bezuspješno, jer Saša Popović nije bio za mijenjanje pravila zbog pokazanih emocija.

Lavinu emocija pokrenuo je ovaj talentovani momak, koji i dalje nailazi na ogromnu podršku na društvenim mrežama, zbog čega se i sam oglasio na Instagramu.

-I ordenje i stub srama, sve je za ljude– napisao je Adil na dan emitovanja emisije, a nakon što su se mreže zapalile zbog navodne „nepravde“ koja mu je napravljena, ponovo se oglasio.

Objavio je snimak sa audicije, a NA OVOM LINKU saznajte šta je rekao.

 

izvor: avaz.ba