25.9 C
Donji Vakuf
Četvrtak, Juli 29, 2021
Naslovnica Vijesti BiH Kasumovića napustio još jedan zastupnik – Imamović iz Nezavisnog bloka prešao...

Kasumovića napustio još jedan zastupnik – Imamović iz Nezavisnog bloka prešao u SDA

0
93

Nusret Imamović, zastupnik u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona, potpisao je pristupnicu za članstvo u Stranci demokratske akcije.

Imamović je u prostorijama Općinskog odbora SDA Zenica potpisao pristupnicu za članstvo u SDA u prisustvu predsjednika Kantonalnog odbora SDA ZDK Miralema Galijaševića i predsjednika Općinskog odbora SDA Zenica Nezira Pivića

Dosadašnji zastupnik Nezavisnog bloka u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) Nusret Imamović od danas je član SDA.

Imamović je u prostorijama Općinskog odbora SDA Zenica potpisao pristupnicu za članstvo u SDA u prisustvu predsjednika Kantonalnog odbora SDA ZDK Miralema Galijaševića i predsjednika Općinskog odbora SDA Zenica Nezira Pivića.

Potpisivanjem pristupnice, Imamović je postao član SDA i dalje će djelovati u okviru Kluba zastupnika SDA u Skupštini ZDK. Imamović je doktor tehničkih nauka i docent na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Zenici.

– Pristupio sam SDA sa ciljem da svoje političko djelovanje realizujem kroz ovu najjaču političku državotvornu stranku u BiH. SDA Zenica je doživjela pozitivne reforme, kvalitetno podmlađivanje i zato smatram da ću u timu mladih i obrazovanih ljudi, velikih patriota moći uraditi puno na boljem životu naših sugrađana – kazao je Imamović.

izvor: sda.ba