Kakve emocije i iskrenost: Ovako se Parni valjak oprostio od Akija

0
47

Brojne domaće i regionalne zvijezde oprostile su se na društvenim mrežama od kolege Akija Rahimovskog, frontmena grupe “Parni valjak”, koji je iznenada preminuo jučer u 67. godini života.

Članove ove grupe oprostorili su se zaista emotivnim riječima od jednog i jedninog Akija.

Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i suborac, Aki – čovjek koji je živio za pjesmu, binu i svoju publiku. Još smo u šoku i nevjerici i dubokoj žalosti te trenutno nismo u stanju davati osobne izjave za medije.

Veselili smo se predstojećoj turneji i novom singlu. Ovo je preveliki gubitak dragog nam prijatelja te vas u ime njegove obitelji i benda molimo za razumijevanje.

Ovim putem želimo zahvaliti publici, prijateljima i kolegama na porukama podrške i izrazima suosjećanja. Znali smo koliko je voljen, no neizmjerno smo dirnuti silnom ljubavi i reakcijama koje dolaze iz svih krajeva svijeta. I na kraju, dozvoli da ti kažem, ljubavi dobijaš koliko i daješ, a Aki je davao i davao…

O svim daljnjim informacijama obavijestit ćemo vas na vrijeme, isključivo putem naših službenih stranica, te se ograđujemo od bilokakvih vanjskih i neprovjerenih izjava”, poručili su na službenoj Facebook stranici.


Radiosarajevo.ba