JKP Gradina: Javni poziv građanima da izvrše prijavu stabala koja predstavljaju opasnost po život građana i imovine

0
72
vrtic stablo

vrtic stablo

JKP “Gradina” d.o.o. poziva građane svih gradskih i prigradskih mjesnih zajednica da izvrše prijavljivanje svih stabala u gradu i prigradskim naseljima – koja se nalaze na javnim površinama, a koja svojom razgranatošću predstavljaju opasnost po živote građana i imovine.

Razlog pokretanja ove akcije je, također prijava građana da stablo koje se nalazi izvan gradskog parka i ispred trgovine “Tama” u ulici 770. sbbr, a ispod kojeg se nalazi klupa – svojom nekontroliranom razgranatošću predstavlja opasnost po živote građana i njihovu imovinu. Tom prilikom su zaposlenici JKP “Gradina” d.o.o. utvrdili da i u gradskom parku postoji nekoliko “opasnih” stabala.

Prijave potencijalno “opasnih” stabala možete izvršiti lično v.d.direktoru ili zaposlenicima na blagajni preduzeća, u inbox službene facebook stranice ili SMS porukom na broj: 061/404-094. Javni poziv traje 7 dana.

Kako stoji u saopštenju iz JKP Gradina, ovom prilikom zahvaljujemo građanima  koji su pokazali izvanredan građanski aktivizam i angažman proteklih dana i sedmica, što omogućava i nama da u svom poslu budemo što bolji.