Jesenski favoriti: Parfemi koje obožavamo čim stignu hladniji dani

0
38

Svježi jutarnji zrak i listovi svih boja koji prekrivaju parkove i ulice jasan su znak da je stigla jesen, a s njom i jesenski parfemi koji su tu da dodatno začine divnu jesensku sezonu.

  • Iako se na tržištu redovito pojavljuju i novi parfemi, na policama kupaonskih ormarića uvijek ostane dovoljno mjesta i za neke jesenske klasike, mirise kojima se vraćamo čim stignu hladniji dani. Oni se savršeno uklapaju uz baršunaste sakoe, pletivo od kašmira, mekane kapute… Dio mirisnih jesenskih miljenika izdvojili smo u nastavku teksta.

1. Le Labo Santal 33 Eau de Parfum

Posvuda je, a njegova privlačnost je neporeciva, osobito u jesen kada kožnata jakna doziva ovaj poznati koktel mirisa – kardamoma, cedrovine i sandalovine, kojem se onda samo morate prepustiti.

Obožavateljice ovog parfema vole reći da miriše na nešto skupo i svježe. Može se nositi danju i noću i u bilo koje godišnje doba, ali u hladnijim mjesecima činit će vas posebno sretnom.

Le Labo Santal 33 Eau de Parfum
Le Labo Santal 33 Eau de Parfum(Foto: Internetska stranica proizvođača)

2. Chanel Gabrielle

Miris je ovo, kako kažu njegovi tvorci, namijenjen ženama koje paze na svoje potrebe i izražavaju svoje mišljenje, onima koje uistinu sjaje dok pokazuju svoju blistavu osobnost.

Žene koje ga nose reći će da se radi o klasiku, cvjetnoj kompoziciji kojoj ćete se, jednom kada je probate na svojoj koži, uvijek vraćati.

Chanel Gabrielle
Chanel Gabrielle(Foto: Internetska stranica proizvođača)

3. Jo Malone Pomegranate Noir Cologne

Zavodljiv je, intenzivan i zagonetan te kao stvoren za jesen i hladniji period godine. Parfem je ovo u čiju je bočicu pospremljena odvažna senzualnost. Žene koje ga vole kažu da je jedinstven, jedan od onih zbog kojih će svi znati da ste ušli u prostoriju.

Jo Malone Pomegranate Noir Cologne
Jo Malone Pomegranate Noir Cologne(Foto: Internetska stranica proizvođača)

4. Yves Saint Laurent Opium

Pikantan je, senzualan i moćan. Na tržištu se pojavio 2009. godine i vrlo brzo stekao vojsku obožavateljica koje ga nose u raznim prigodama.

Idealan je izbor za sve koji vole snažne mirise. Neka Opium bude vaš izbor ako volite kultne mirise, ali i ako tražite nešto što miriše dobro, ali na pomalo neobičan način.

Yves Saint Laurent Opium
Yves Saint Laurent Opium(Foto: Internetska stranica proizvođača)

5. Elie Saab Le Parfum Lumiere

Miris Le Parfum, koji se pojavio prije deset godina, dobio je svoju novu verziju stvorenu za jesen pred nama. Dame koje su isprobale ovaj miris kažu da je definitivno jedan od onih u kojima se uživa. Cvjetni je, elegantan, lijep, ženstven i nosiv u svim prigodama.

Elie Saab Lumiere
Elie Saab Le Parfum Lumiere(Foto: Zadovoljna.hr)

6. Tom Ford Oud Wood

Ovaj miris pravo je remek-djelo, tvrde oni koji su ga probali. Kreativan, složen, jedinstven, sofisticiran, luksuzan…

Kažu da je sve ono što žele i trebaju od mirisa, a njegov nevjerojatan spoj savršeno funkcionira u svim prigodama.

Tom Ford Oud Wood
Tom Ford Oud Wood(Foto: Internetska stranica proizvođača)
izvor:zadovoljna.dnevnik.hr