JAVNI DOČECI U BIH:Ove zvijezde nas uvode u 2024. godinu

U ponoć ćemo, uz najljepše želje, jedni drugima konačno čestitati Novu godinu, s nadom da će nam predstojeća 2024. godina biti mnogo bolja…

Najluđa noć bit će proslavljena uz obilje muzičkih i zabavnih događanja širom Bosne i Hercegovine.

U nastavku, otkrit ćemo neke od najuzbudljivijih lokacija i izvođača koji će oživjeti doček Nove godine i uvesti nas u 2024. godinu na najljepši mogući način!

U Sarajevu centralni događaj bit će ispred Vječne vatre, gdje će zasvirati Bombaj Štampa, Zabranjeno Pušenje, Crvena Jabuka, Laka…

Tuzlake će u Novu godinu uvesti Bajaga i Instruktori koji će zapjevati na Trgu Slobode.

Marija Šerifović zapjevat će na glavnom Trgu u Zenici, dok će Banjalučane u 2024. godinu svojom pjesmom uvesti Željko Samardžić. On će zapjevati na platou ispred nove sportske arene pored Parka „Mladen Stojanović“. Dan kasnije, 1. januara na istom mjestu zapjevat će Lepa Brena.

U rodnim Banovićima nastupa Enver Lugavić Kice koji će napraviti spektakl na gradskom trgu. U Mostaru bit će izuzetno veselo uz hitove Željka Joksimovića koji će izaći na pozornicu na šetalištu Nikole Šubića Zrinskog.

Adi Šoše pjeva na gradskom trgu u Bihaću, u Živinicama svira Rock ko Fol, a u Gradačcu na Trgu Alije Izetbegovića nastupa TNT Band.

Srebrenik će ući u Novu 2024. godinu uz DJ MiliOne, Gračanica uz After Dark Band.

Kaya u Radon Plazi. Instagram

Svakako neizostavni su i novogodišnji dočeci u hotelima, a Kaya Ostojić priprema veliki spektakl u sarajevskom hotelu “Radon Plaza”.

Ovaj raznolik muzički program nudi nešto za svaki ukus, od roka do popa i elektronske muzike.

Bez obzira na to gdje se odlučite dočekati Novu godinu, sigurno je da će doživljaji biti nezaboravni.

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print