Jala Brat, Buba Corelli i Inas: Dobar je osjećaj biti na vrhu

0
95

Ekipa portala “Avaz.ba” sinoć je prisustvovala prvom live stream koncertu u našoj zemlji, ali i regionu. Sarajlije i trenutno najpopularniji reperi u BiH, regiona, te među omiljenima u Evropi Jala Brat i Buba Corelli bili su prvi koji su održali takav vid nastupa zbog pandemije koronavirusa, kada su skoro svugdje ograničena ili zabranjena okupljanja, a samim time i koncerti.

Zajedno s njima, treći vodeći član ovog projekta bio je mladi reper Inas Arnautović ili zvijezda u usponu, kako za njega govore.

Ekskluzivno pred kamerama „Avaz TV-a“ govorili su Jala Brat, Buba Corelli i Inas te drugi mladi reperi koji su bili dio ovog projekta poput Lošeg Sina, Igora Buzova, Klijenta…

– Našli smo način da ne zapostavimo taj odnos. Drago mi je i volio bih ovo da zaživi jer je definitivno to budućnost – poručio je Jala Brat.

Dodao je da su za vrijeme pandemije snimali mnogo.

Buba Corelli nam je otkrio više detalja i priznao da im je pandemija u neku ruku dobrodošla jer su se uspjeli posvetiti sebi i ličnim projektima.

Na naše pitanje kako je biti prvi i postavljati granice te biti pri vrhu, ako ne i na samom vrhu, kada je muzika u pitanju, Buba odgovara:

– Lijep je osjećaj biti prvi, uvijek je lijepo biti prvi. Usamljeni smo na vrhu. Šalim se. Dobar je osjećaj. Pratimo svjetske trendove. Moramo, jer ako ne pratimo papertyper, gotovi smo – istakao je Buba.

Osim toga, Buba Corelli pred našim kamerama odrepao je dio stare pjesme “RMX”.

Inas je dodao da uvijek ima velika očekivanja. Također, i on snima nove numere.

Pogledajte u videu šta su sve rekli, ali i saznajte kada se mogu očekivati novi albumi.

avaz.ba