INTERVJU: Kemal Čolak direktor preduzeća „PROMO“ – Montažne kuće Donji Vakuf

0
514

Kompanija „PROMO“ Donji Vakuf montažne kuće proizvode više od 50 godina. Danas je PROMO vodeći proizvođač u Bosni i Hercegovini i jedan od lidera u regionu. Posljednih godina znatno je povećan izvoz u zemlje regiona te zemlje zapadne Evrope, pogotovo u Austriju, Francusku, Švedsku i Italiju. Također smo prisutni na tržištu Bliskog Istoka i Afrike, te u Skandinavskim zemljama.

PROMO – Montažne kuće Donji Vakuf kupcima nude fleksibilne i funkcionalne kuće koje je jednostavno prilagoditi individualnim željama. Kupci „Promovih“ kuća mogu da biraju vrstu materijala koji se koriste. Arhitektura i raspored prostora u našim kućama zavise prvenstveno od vaših želja, ukusa i potreba. Boje i oblici variraju kod istog tipa što čini kuće PROMO posebnim. Standardna rješenja su za standardne ljude koji zapravo ne postoje.

Preciznost i visoki kvalitet tokom cijelog građevinskog procesa, od ideje do zavrsetka montaže, su veoma bitni za PROMO.

Dugogodišnje iskustvo u gradnji montažnih kuća stvara sigurnost za sve vas koji se odlučite za kupovinu PROMO – kuće. Materijali koje se koriste su vrhunskog kvaliteta, dugotrajni su i ekološki potpuno čisti. Objekti se rade do nivoa obrade po dogovoru sa investitorom sve do “ključ u ruke”. Kompanija „PROMO“ Donji Vakuf vlasnici smo prestižnog ceritifikata za kvalitetu montažnih u Evropi (OTTO GRAF INSTITUT-a Univerziteta u Stuttgart-u), te certifikata ISO 9000-2001.

O ovim i ostalim poslovnim aktivnostima, proširenju proizvodnje, izvoza van granica BiH, modernizaciji proizvodnog procesa, Kompanije „PROMO“ poslušajte putem talasa Radija Donji Vakuf, danas od 12,00 sati i u repriznom izdanju od 17,30. Gost je direktor „PROMA“ Kemal Čolak.