Humane zvijezde Hrvatske i BiH: Uručena savremena oprema za dvije travničke škole

 

U četvrtak 05.05.u 17h na stadionu Pirota svoj prvi povijesni susret odigrale su Humane zvijezde BiH i Hrvatske, a sav prihod od prodanih ulaznica išao je za dvije škole u Travniku.

U organizaciji i našeg portala centralna.ba ovaj nogometni spektakl izazvao je nezabilježen medijski interes kako u Bosni i Hercegovini tako i u susjednoj Hrvatskoj.

Osim važnih simboličnih poruka koje su poslane s tog iznimnog događaja o životu na ovim prostorima, sam događaj je imao i svoj humanitarni karakter, a to je opremanje suvremenih informatičkih učionica dvije škole u Travniku i to Katoličkog školskog centra (KŠC) “Petar Barbarić” u Travniku Mješovite srednje škole “Travnik”.

Danas je glavni organizator ovog sjajnog nogometno-humanitarnog projekta Ivica Džambas u suradnji s predstavnicima poduzeća Doper-Tech iz Kiseljaka u prostorijama ove dvije škole iz Travnika uručio 30 modernih računala,( po 15 za obje škole) s dodatnom opremom potrebnih za izvođenje nastave informatike u školama.

      

Na ovaj način zaokružena je jedna sjajna priča koja je na najbolji način promovisala i Srednju Bosnu i Bosnu i Hercegovinu.

izvor: Centralna.ba

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print