Hit komedija “Milka i Neđo” odigrana u Donjem Vakufu

Večeras je u Velikoj sali JU Centar za kulturu, informisanje i sport odigrana hit komedija “Milka i Neđo”.

Po motivima serije “Dobro jutro komšija” donjovakufsku publiku su nasmijali Radenka Ševo i Željko Kasap. Komedija “Milka i Neđo” je autorski projekat spomenutih akademskih glumaca, nastala u produkciji Banjalučkog studentskog pozorišta.

Nije dugo trebalo da komedija “Milka i Neđo” postane pravi hit. Prema riječima Radenke Ševo glumci su jako ponosni na ovaj projekat.

“Zbog korone i raznih restrikcija premijeru ove predstave smo morali odgoditi. Tako da je premijera bila 6. juna 2022. godine što je ujedno bila i 99. premijera u Banjalučkom studentskom pozorištu na šta smo jako ponosni jer smo i Željko i ja vječni članovi Studentskog pozorišta”.

Koliki je uspjeh ove komedije govori i činjenica da su od premijere do večeras odigrali 79. predstava u brojnim gradovima širom BiH.

Radenka smatra da se trud i rad isplatio, te da se to i primjeti.

“Smatram da smo napravili dobar posao kako sa serijom tako i sa ovom predstavom iz prostog razloga što nas dvoje jako uživamo, a gdje god smo došli bez obzira na grad publika je zajedno s nama maksimalno uživala. Samim tim je još ljepše jer se događa u pozorištu i odmah dobiješ potvrdu od publike smijehom, aplauzima i komentarima”.

Iako su za vrlo kratko vrijeme odigrali dosta predstava popularni “Milka i Neđo” nemaju namjeru da stanu.

“Mi želimo da igramo tamo gdje god postoji pozornica i ima ljudi koji žele da ovo gledaju. Da dođemo i da im dovedemo pozorišnu predstavu. Mi ovaj posao jako volimo i kada nam priđe dijete od 12, 13 godina koje je fascinirano našim likovima na tv seriji, a nije toliko upoznato sa pozorištem mi odlučimo da ga edukujemo. Tako da mi kroz naš rad nastojimo da privučemo nove ljude i da im otvorimo svijet pozorišta”.

 

 

 

 

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print