Građani Donjeg Vakufa za Admira Atića

0
80

JU Centar za kulturu, informisanje i sport Donji Vakuf u saradnji sa dobrim ljudima organizuje veliki humanitarni koncert.

Građani Donjeg Vakufa za Admira Atića

Humanitarni koncert biće održan 15.aprila u Sportskoj dvorani Donji Vakuf. Ulaznice po cijeni od 5 KM  u prodaji su od ponedjeljka (03.aprila) a možete ih nabaviti u prostorijama Centra za kulturu, informisanje i sport Donji Vakuf (zgrada Doma kulture).

Na koncertu će učestvovati pjevači iz Donjeg Vakufa, Bugojna, Gornjeg Vakufa – Uskoplja, Sarajeva… Jer svi imamo samo jedan cilj – spasiti život osamnaestogodišnjeg Admira!

Pozivamo sva pravna i fizička lica, udruženja, nevladine organizacije, preduzeća i ustanove da se uključe u ovu veliku akciju prikupljanja sredstava za liječenje Admira Atića. Budite i vi dio ove priče. Javite nam se na telefon 030 335 591, facebook stranicu Radija Donji Vakuf  ili nas posjetite u prostorije JU Centar za kulturu, informisanje i sport Donji Vakuf.

Admiru Aticu, 18-ogodišnjaku iz Prusca, hitno su potrebna sredstva za operaciju kičme (skolioza)  a koja bi trebala da se izvede u Turskoj. Admirova majka je nezaposlena i pored svih pokušaja, nije uspjela da prikupi 30.000 KM, koliko je Admiru potrebno za operaciju.

 

Ukoliko želite izvršiti uplatu na račun, pratite uputstva sa fotografija.