Glumac napustio grad, otišao na selo i gaji koze

Brankovu suprugu Natašu domaća publika je gledala u popularnim serijama “Jutro će promeniti sve”, “Preživeti Beograd”, “Urgentni centar”…

Njih dvoje su godinama u sretnom braku, imaju troje dece i farmu koza, a bave se i poljoprivredom.

Glumac je u jednom intervjuu otkrio da, kada borave u Beogradu, nemaju mnogo pomoći i jedno od njih dvoje uvek je s mališanima.

– Nas dvoje smo u Beogradu maltene sami, pa uvek gledamo da se organizujemo tako da jedno od nas bude kod kuće sa decom. Oboje radimo sve, od presvlačenja, hranjenja, kupanja, uspavljivanja i šetanja dece do pravljenja ručkova i pospremanja kuće. Malo mi je bilo neobično u početku sa Koviljkom, jer je devojčica, ali navikao sam se i na to. Ona obožava muziku, čim čuje taktove omiljenih dečjih pesmica, počne da se smeši. Najviše voli “Ulovio Toma soma”. Prva reč joj je bila “tata” – ispričao je svojevremeno glumac za magazin Gloria.

Glumica Tamara Dragičević, koja u “Vojnoj akademiji” igra suprugu Brankovom liku, podjelila je prije izvjesnog vremena selfi za koji je pozirala s ovim srećnim parom i našalila se:

“S dve žene”, napisala je Tamara, vjerovatno aludirajući na to da je u seriji “Vojna akademija” igrala Brankovu suprugu.

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print