Glavna gradska ulica u Jajcu u novom ruhu

Ulica Hrvoja Vukčića Hrvatinića zasjala je u punom sjaju. Radovi na rekonstrukciji u drugoj fazi privode se kraju. Glavna gradska ulica, u jednom svom dijelu, pretvorena je u šetalište  sa lijepo uređenim trgom i fontanama. Ulicu krasi i nova rasvjeta, a građanima će ovo biti mjesto druženja, ali i prostor koji će turistima i posjetiocima pružiti ugodan boravak u gradu.

Svečano obilježavanje završetka radova na rekonstrukciji i uređenju Ulice Hrvoja Vukčića Hrvatinića biće upriličeno u petak 6. novembra 2020. godine u 13:00 sati, čime će ovaj divno uređeni prostor u centru grada biti predat građanima.

Zbog situacije uzrokovane korona virusom i poštivanja propisanih mjera zaštite svečano obilježavanje završetka radova na rekonstrukciji i uređenju Ulice Hrvoja Vukčića Hrvatinića biće  organizovano uz poštivanje propisanih mjera i bez pratećih sadržaja.

Iz ovih razloga ceremoniju svečanog obilježavanje završetka radova na rekonstrukciji i uređenju Ulice Hrvoja Vukčića Hrvatinića građani će moći pratiti putem Live stream na Facebook stranici Jajce Online.

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print