FOTO//Prodajom kolača, sapuna i svijeća prikupljeno 3.132 KM za Abasa

0
176
Niske temperature, jak vjetar, snijeg i kiša nisu nas omeli u našem humanom poduhvatu, za oko 3 sata prodaje kolačića, sapuna i svijeća te ukrasa uspjeli smo prikupiti 3 132,60 KM. Novac smo odmah po završetku akcije predali Abasu i njegovim roditeljima.
Dugačak je spisak vas kojima se trebamo zahvaliti za pomoć i podršku u ovoj akciji, hvala vam dragi sugrađani što uvijek ujedinjeni stajemo jedni uz druge, što dišemo kao jedno kad god je to potrebno, hvala vam što uvijek imate empatiju za one koji su u potrebi.
Zahvaljujemo se i J.U. Dječiji vrtić Donji Vakuf na novčanoj donaciji, te donaciji 2 torte i kolačića koje ste pripremili s ljubavlju zajedno sa mališanima vaše ustanove. Hvala što našu djecu učite pravim vrijednostima.
Također, zahvaljujemo se na novčanoj donaciji odbojkaškom klubu AS Donji Vakuf.
Hvala svima vama koji ste na bilo koji način uzeli učešće u ovoj akciji, hvala svim našim vrijednim djevojkama i ženama na pripremi kolača, ekipi na prodaji, te naravno KK PROMO čije je ekipa također danas pomogla u prodaji kolačića uz prodaju karata za utakmicu.
Abasu, našem hrabrom medenom dječaku želimo da se novac što prije prikupi, da što prije ode u Tursku, da Abas dobije adekvatno liječenje i živi bezbrižno djetinjstvo bez bolova.
Izvor: Crveni križ Donji Vakuf