FOTO//Odigran gradski derbi selekcija ŠK Never stop i KK Promo

U Sportskoj dvorani Donji Vakuf odigrano je redovno kolo lige mladih SBK/KSB.

Formalni domaćini bili su ŠK Never stop i to  ekipi KK Promo iz Donjeg Vakufa. U sjajnoj atmosferi pred velikim brojem roditelja, prijatelja, rodbine i ostalih košarkaških simpatizera odigrane su 3 utakmice.

Pretpioniri su pokazali da su sigurno najbolja ekipa lige i ubjedljivo slavili. Pioniri su odigrali poslasticu dana. U utakmici sa dosta tempa i intenziteta dečki “Never stop-a” su pali pod pritiskom te su na kraju ubjedljivo slavili su dječaci iz KK Promo. Kadeti su odigrali posljednji meč dana i ubilježili ubjedljiv poraz.

“Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim akterima ovih mečeva, prvenstveno trenerima obje ekipe koji su profesionalno i korektno vodili svoje dječake. Veliko hvala i mnogim Vakufljanima koji su  bili u dvorani i pružali podršku nekim novim vakufskim klincima. Posebna zahvala za Kezu i Munju na slikama i videu. Danas su obje ekipe odale počast nedavno nastradalom velikom košarkašu Kobe Bryantu i to je još jedan potez kojim se cijeli Vakuf može ponositi”, saopćeno je iz ŠK Never stop.

Rezultati

Pretpioniri: Škola Košarke Never Stop – KK Promo
83:22

Pioniri : Škola Košarke Never Stop – KK Promo 42:77

Kadeti : Škola Košarke Never Stop – KK Promo
46:103

 

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print