FOTO/Nema zime za seniore FK Radnik Donji Vakuf

0
98

Iako je Komisija za takmičenje Nogometnog saveza Federacije BiH donijela odluku da se odigravanje utakmica 14.kola Druge lige FBiH grupa Zapad prolongira do sredine mjeseca marta 2018.godine, seniori FK Radnik zajedno sa trenerom Smajić Edinom, i u izuzetno teškim vremenskim uslovima treniraju i svakodnevno se pripremaju za nastavak sezone.

Sve utakmice 14.kola Druge lige FBiH grupa Zapad igraju se u subotu i nedjelju 17.i 18.marta 2018.godine s početkom u 15:00 sati.

Kako je navedeno, klubovi domaćini obavezni su osigurati uslove za odigravanje utakmica, a klubovi gosti i službena lica obavezni s pravovremeno doputovati u mjesto odigravanja utakmica.

Naime, uslijed obilnih sniježnih padavina i problema na putnim komunikacijama na području USK, Komisija za takmičenje Nogometnog saveza Federacije BiH utvrdila je da svi klubovi Druge lige FbiH neće biti u mogućnosti osigurati potrebne uvjete za organizaciju i odigravanje utakmica 14.kola te je i donijela odluku o prolongiranju odigravanja utakmica.

Shodno navedenom, utvrđeni su novi termini odigravanja utakmica 14.,15.,16. i 17.kola Druge lige FbiH grupa Zapad, dok će se sve naredne utakmice od 18.do 26. kola igrati prema ranije utvrđenom kalendaru i rasporedu takmičenja.