FOTO // Ekipa Restoran 6. braće pobjednik 3. Zimskog malonogometnog turnira

 

U prepunoj Sportskoj dvorani u Donjem Vakufu, večeras je publika i ljubitelji malog nogometa uživala u još jednom sjajnom meču, finalnoj utakmici između ekipa Restoran 6. braće i 3D Intermeco Novi Travnik.

Finalisti 3. Zimskog malonogometnog turnira/ Ekipe Restoran 6. braće i 3D Intermeco

Samo je jedan pobjednik i osvajač ovogodišnjeg turnira,a to je i ove godine ekipa Restoran 6. braće .

Rezultat: Restoran 6. braće (6) – 3D Intermeco (3) 

Restoran 6. braće 

3D Intermeco Novi Travnik

Nakon odigrane finalne utakmice, uslijedilo je proglašenje pobjednika, te dodjela pehara i nagrada za najbolje prvoplasirane ekipe.Nagradu za prvo mjesto uručio je općinki načelnik Huso Sušić.

Osvajači turnira ekipa  Restoran 6. braće osvojila je novčanu nagradu od 3.000 KM,  ekipa 3D Intermeco osvojila je drugo mjesto i nagradu 1.000 KM, MNK Fajkaš kao trećeplasirana ekipa dobila je nagradu od 500 KM, dok je za  četvrto mjesto nagradu od 200 KM osvojila je ekipa Rudnik uglja Gračanica. Najboljim ekipama i pojedincima uručeni su i pehari.

Organizator je pripremio posebne nagrade : Najbolji  igrač 3. Zimskog  malonogometnog turnira je Emir Milanović ( Restoran. 6. braće ). Najbolji  strijelac turnira,  ova titula pripala je igraču iz MNK Fajkaš Ahmedu Bilkanu   i najbolji  golman turnira je Muamer Zukić ( Rudnik uglja Gračanica ).  

„ Dragi naši gosti, ljubitelji malog nogometa, svim ekipama koji su bili dio već ovog tradicionalnog malonogmetnog turnira u Donjem Vakufu, zahvaljujem na učešću. Pokazali ste kako se igra dobar fudbal i fair play igra, posebno se zahvaljujemo i sudijama koji su sudili fer i korektno. Još jednom čestitam pobjedniku „ – nakon završenog turnira istako je Jasminko Ratkušić predsjednik FK Radnik Donji Vakuf.

FK Radnik za posjetioce ovogodišnjeg turnira obezbjedio je i bogatu tombolu, čije izvlačenje je upriličeno na poluvremenu finale utakmice. Na ovaj način uprava Radnika želi nagraditi i zahvaliti svojim vjernim posjetiocima, koji su gotovo mjesec dana bili dio ovog sportskog događaja u Donjem Vakufu.

Podsjećamo ovogodišnji 3. po redu  Zimski malonogmetni turnir tokom mjeseca januara u Sportskoj dvorani uspješno je organizirao FK Radnik, u saradnji sa JU Centar za kulturu, informisanje i sport Donji Vakuf. Generalni pokrovitelj turnira je Općina Donji Vakuf.

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print