Elektrodistribucija: Obavještenje o radovima na elektroenergetskim objektima

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca  podružnice“ Elektrodistribucija” Zenica, poslovnice Donji Vakuf obavještava kupce da će u srijedu 11. maja,  zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima bez električne energije biti sljedeća područja. 

Do nestanka električne energije doći će na dalekovodu Rika-Kokići, u naseljima Kokići i Biokovine, zatim na dalekovodu Bravnice – Vinac i naseljima: Šarini, Kamenica, Mahala, Vinac-Mahala, Želj.Stanica, Motel,  Busij, Kasumi,  Ipota, Repetitor, Javađike, Doganovci, Torlakovac 1 i 2, Ravno Selo, Staro Selo, Staro Selo-donje, Dobro Brdo, Sokolina  i Babin potok, te dalekovodu Janj – Osnovna škola: Ruska Pilana,Borje,Barice,Rasavci,Sanđački Potok,Babin Potok,GSM Đihanići. Eelektrična energija na ovim dalekovodima biće isključena u vremenu od 09:00 do 15:00 sati.

Istog dana, biće izvođeni radovi na dalekovodu Bugojno 1, i to u naseljima Zagorci,Kamenjača,Donji Čehajići, Malovina,Jemanlići, Milići, Brezičani i Šahmani u vremenu od 10:00 do 12:00 sati.

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print