Ekipama za prolaz dalje : Caffe „Euro“Donji Vakuf , Caffe „Prestiž“ Barevo, Restoran 6. Braće – Elektra Omerinović i Divan Jajce, večerašnji i sutrašnji pobjednici pridružit će se u utrci za osvajanjem turnira

0
625

Zimski malonogometni  turnir u Donjem Vakufu svake večeri brojnoj donjovakufskoj publici pruža mogućnosti gledanja i uživanja u malonogometnim susretima najboljih ekipa turnira. Osmina finala igra se još večeras i sutra. Pored ekipa:  Caffe „Euro“Donji Vakuf , Caffe „Prestiž“ Barevo, Restoran 6. Braće – Elektra Omerinović i Divan Jajce, večerašnji i sutrašnji  pobjednici pridružit će se navedenoj četvorki u utrci za osvajanjem Zimkog malonogometnog turnira.

Prema utvrđenom rasporedu večeras se od 18,00 sati sastaju ekipe Gornji Vakuf – Uskoplje :  MZ Torlakovac, a od 19,00 sati MNK Fajkaš i BIH Tours Novi Travnik. Posljednjeg dana takmičenja osmine finala turnira, u srijedu od 18,00 sati igraju Euroelegant Prusac i Vunić promet Jajce dok će od 19,00 početi susret ekipa  Dekoram laminati Bugojno i  Šume SBK.

Organizaror  turnira, zahvaljuje se brojim sugrađanima koji su svake večeri u Sportskoj dvorani u Donjem Vakufu, i na taj način pomažu FK „Radnik“ Donji Vakuf.