Donjovakufljanka Dženana Alić plasirala se u finale izbora za Miss Norveške

Donjovakufljanka Dženana Alić (22) koja živi u norveškom gradu Drammenu  je prije dva mjeseca bila jedna od 40 kandidatkinja za izbor miss Norveške a nedavno je saznala da se plasirala u finale.

Od djetinstva, kako kaže, imala je veliku želju da postane manekenka i ta želja izgleda da će joj se ispuniti jer će se uskoro boriti za titulu najljepše djevojke u Norveškoj.

– Mislim da je fantastično da sam stigla do finala za izbor Miss Norveške, i sad za sad ne razmišljam puno ni o čemu drugom – rekla je za “Avazov” portal Alić.

Alić ističe da će se finalna manifestacija održati 30.7 u Oslu, a da je učešće u finalu izborilo 17 djevojaka. – Sada se aktivno pripremam za finalnu manifestaciju i super se osjećam. Jedva čekam 30. 7 i taj dan kada će biti finale. Nemam nikakva očekivanja, samo želim da uživam – rekla je Alić.

Dodaje da joj veliku podršku pružaju svi, od porodice do prijatelja i do sugrađana iz Donjeg Vakufa.

Porodica i roditelji su reagovali na pozitivan način i pružaju mi veliku podršku za predstojeće takmičenje za izbor Miss Norveške. I iz Donjeg Vakufa imam veliku podršku i od porodice i od prijatelja i to mi je jako drago. Volim doći u Donji Vakuf, i dođem najmanje jednom godišnje 

foto:Keza

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print