Doktoricu muž upucao na spavanju i pobjegao: Bore se za njen život

0
135

Milena M. (35), koju je sinoć iz vatrenog oružja upucao suprug Vladimir M. (40), posljednje tri godine radila je kao ljekar u jednoj bolnici u Drezdenu. Porodica je očekivala papire za muža i djecu, kako bi svi mogli da se spoje i žive u Njemačkoj.

Vladimir je trenutno u bijegu, dok se ljekari bore za život ranjene Milene. Ranije nije bilo prijava porodičnog nasilja u ovoj porodici.

Radila u Njemačkoj

Prijatelj supružnika Milene i Vladimira M., šokiran je sinošnjim događajem, koji je uznemirio sve koji su ih poznavali. On je ispričao da u njihovom odnosu ništa nije nagovještavalo da može da dođe do tragedije.

– Bili su skladan par, on je sa djecom povremeno odlazio u Njemačku, a i ona je često dolazila u Kragujevac. Svi smo se radovali što se ona dobro snašla na novom poslu i što će uskoro biti svi zajedno. Čekali su te papire za spajanje porodice – ispričao je za nova.rs njihov dobar prijatelj.

On kaže da je Milena poslije završene srednje Medicinske škole, bila dobar student Medicine, ali da nikako nije mogla da se zaposli u struci i da je zbog toga odlučila da uči jezik i ode u Njemačku.

Čuvao djecu dok je ona bila u Njemačkoj

– Bila je uporna u tome da ode i mi smo ih podržavali. Vladimir je dao otkaz na poslu, kako bi čuvao djecu dok je ona u Njemačkoj. Mučili su se tako razdvojeni, a sada ova tragedija, to je šok za sve nas. Ništa nije ukazivalo na to da imaju neke probleme. Jeste malo Vladimirova porodica negodovala zbog njenog odlaska, smatrali su da im odvodi djecu, ali ne mislim da je to uzrok da Vladimir podigne ruku na Milenu. Imaju dvoje male djece, ne znam šta mu se desilo da tako postupi – u šoku i nevjerici priča njihov prijatelj.

Milena je posljednje tri godine radila u jednoj bolnici u Drezdenu i često je na društvenim mrežama objavljivala fotografije sa radnog mesta, kao i sa porodicom.

Nedavno je došla na kraći odmor u Kragujevac. Prema nezvaničnim saznanjima, Vladimir je Milenu upucao na spavanju i poslije toga pobjegao. Potraga za njim je u toku.