Danas finale takmičenja košarkaškog kampa “Promo”

0
77

Mlađa grupa djevojčica i dječaka na jutarnjem treningu posvetila pažnju usavršavanju uvježbanih elemenata tokom prethodnih dana kampa.

Starija grupa djevojčica je uvježbavala elemente passing game.

Starija grupa dječaka je radila na riješavanju hendikep situacija u odbrani i napadu.

Sve je to ispratio jutrošnji gost naš sportski prijatelj Igor Bošnjak koji nas je posjetio kao sekretar košarkaškog saveza SBK/KSB te kao trener ŠK Prvi Koš Vitez.

Večernji trening ni ovaj put nije pokvarila kiša, u sportskoj dvorani su se nizale sve grupe na kampu od najmlađih do najstarijih, a posebni gost iznenađenja, bio je trener seniorskog tima OKK Sloboda Tuzla, naš prijatelj kluba Nedim Džemić, koji se obratio našim polaznicima, te se nadamo da će ih njegove rijeći motivirati da rade još bolje i jaće kako bi svi napredovali.

Ostao nam je još jedan trening onaj završni jutarnji na kome ćemo ponoviti sve elemente koje smo radili do sada na kampu.
A veliki show nas ćeka sutra od 17:00 na plohi gdje će biti odigrani finali takmićenja gdje ćemo dobiti sve pobjednike, kao i All Star i MVP kampa.

Pozivamo sve sugrađane, roditelje, prijatelje, da dođu i da damo svi skupa podršku danas u 17:00 h ovoj sjajnoj grupi mladih ljudi koji su bili dio najuspješnijeg kampa do sada.

#kkpromo #kamp #budidioporodice