Čestitka općinskog načelnika za početak nove školske godine

0
85
SONY DSC
Svim učenicima, roditeljima, prosvjetnim radnicima i stručnim saradnicima čestitam početak nove školske godine, čestitka je koju je uputio načelnik općine Donji Vakuf Huso Sušić, te dodao,
“Dragi učenici, želim da u novu školsku 2020/2021. godinu krenete sa osmijehom na licu. Kraj protekle školske godine obilježila je pandemija korona virusa što je znatno otežalo ispunjavanje školskih obaveza. Početkom ove školske godine pred vama se ponovo otvaraju vrata vaših škola, gdje ćete stjecati nova znanja, ali i nova prijateljstva.
Neka vam školski dani, a posebno prvačićima, budu sretni, ispunjeni učenjem, druženjem i moralnim odgojem koji će Vam ostati u sjećanju kroz život.
Poštovani roditelji, Vaša uloga u odgoju djece je nezamjenjiva . Čestitam i Vama sa željom da se ispune sva Vaša očekivanja i sve Vaše nade.
Učiteljima, profesorima također čestitam početak školske godine, sa željom da Vas ovo teško vrijeme ne obeshrabri u ostvarenju vašeg cilja, odgoja i obrazovanja sretnog i uspješnog učenika.”