Bike friendly sistem daje svoje pozitivne rezultate na području Srednje Bosne

Ciklituristi iz Francuske su jučer napravili predah i pauzu za ručak u Fast foodu M-5 koji se nalazi u blizini biciklističke rute, uz magistralnu cestu M-5.
Fast food M-5 je omiljeno mjesto slučajnih, ali i vrlo često najmernih susreta cikloturista iz cijeloga svijeta. Mjesto gdje su svi biciklisti uvijek dobrodošli. Mjesto gdje možete pored ukusnog i uvijek svježeg i ukusnog obroka, pronaći i brojne usluge koje vam dodatno mogu uljepšati i olakšati boravak u Vitezu.
Ukoliko tražite pravi užitak u svakom zalogaju, ugodan i topao ambijent, dobru muziku, veselo i nasmijano osoblje i razmjenu iskustava o biciklističkim temama, onda ste sasvim sigurno na pravom mjestu.
Slika može predstavljati 4 osobe, ljudi stoje, biciklo, na otvorenom i tekst koji navodi 'UNIOR'Slika može predstavljati biciklo
Slika može predstavljati biciklo i tekst
Slika može predstavljati tekst koji navodi 'CAFFE RESTORAN CAFFE/ RESTAURANT KATEGORIJA S/N: 0013 BIKE FRIENDLY CAFFE- CAFFE-RESTORAN KONTAKT PODRŠKA KORISNICIMA: 387 30 511 588 FAST FOOD M-5 VITEZ PC 96, 72250 VITEZ german TURISTIČKAZAJEDNICA Travnik, .2022.godine'
Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print