Apel za pomoć: Nedim iz Bugojna ima pet tumora na mozgu

Nedim ima 5 tumora na mozgu i za njega je Pomozi.ba pokrenuo apel sa brojem 17014. Pozivom donirate 2 KM, a vas molimo za podjelu apela.

Nedim Derljić iz mjesta Čipuljić kod Bugojna od njegove 13 godine se bori sa recidivnim tumorima na mozgu. Do sada je imao sedam operacija mozga i lijevi dio lobanje mu je odstranjen.

Potrebno mu je 24.000 eura

Ovih pet tumora koje trenutno ima utiču mu na vid, govor i onemogućavaju normalan život i privređivanje za porodicu.

Za još jedan u nizu operativnih zahvata, ovaj put u Istanbulu potrebno mu je 24.000 eura. Prvobitna cijena koju je Nedim dobio za operaciju je bila 29.000 eura, ali je pomozi.ba organizacija dobila popust od 5.000 eura.

Poziv na broj 17014

Ovaj 32-godišnjak živi sa suprugom i majkom, oca je izgubio davne 1995. godine. On i njegova majka se od njegovog ranog djetinjstva sami bore kroz život, a Nedimova majka nikada neće zaboraviti dan kada je njen sin došao kući iz škole žaleći se na glavobolju, a odmah potom mu je dijagnosticiran tumor na mozgu.

Da Nedim pobijedi ovu bolest za svoju majku i suprugu, osim poziva na broj 17014 možete mu pomoći i klikom na opciju “Doniraj odmah” ili uplatama putem pomozi.ba žiro računa.

Za korisnike BBI, Union i Asa banke, omogućena je i donacija putem KVIKO aplikacije, uz obavezno naglašavanje svrhe uplate.

avaz.ba

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print