Anketa: Treba li u Donjem Vakufu dječija igraonica?

0
1293

 

Popularnost dječijih zabavišta u poslednjih nekoliko godina u stalnoj je ekspanziji.

Dječije igraonice predstavljaju savršena mjesta, stvorena isključivo za dječiju zabavu i razonodu, a uz mogućnost da ugoste i roditelje, te da se i oni malo opuste i odmore od svakodnevne gužve i tempa života.

Igraonice su vremenom postale omiljena mjesta za mališane koji slave rođendan i žele da ugoste svoje drugare.  One su zaista  praktično I jednostavno rješenja za ovakav vid događaja, pa ne čudi što su  igraonice sa kvalitetnim i dobro osmišljenim programom u mnogim bh. gradovima veoma popularne, tako da je potrebno rezervisati termin nekoliko sedmica unaprijed. Naravno, nije riječ o igraonicama koje možemo vidjeti po shoping centrima.

Treba li Donjem Vakufu jedna takva dječija igraonica, koju bi vodile stručne osobe? Želimo čuti Vaše mišljenje. Ljubazno Vas pozivamo da učestvujete u ovoj anketi kojom ispitujemo javno mijenje naše lokalne zajednice.

Anketa je dostupna na sljedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMrM3z7I198Gt5cQIa8GPOWtY6p7FQDXc1-Ney5SybcqlR8w/viewform?fbclid=IwAR0ktHuZAQ3Q5tZa6KHRRfHot4SZr0QQrmHouJwJFXix1U7edK9UD3_mEaQ