Peta redovna sjednica Općinkog vijeća održat će se danas, 18. maja od 15,00 sati

Danas, od 15,00 sati zakazana je Peta redovna sjednica Općinkog vijeća općine Donji Vakuf. Na Dnevnom redu će se naći Odluka o pristupanju izradi Urbanističkog plana Općine Donji Vakuf, Odluka o potvrđivanju izbora članova Savjeta mjesnih zajednica, Konačna lista studenata dobitnika stipendija za akademsku 2017/2017 godinu, kao i Prijedlog Programa za obilježavanje praznika i značajnih datuma koji se obilježavaju u organizaciji Općine Donji Vakuf.

Na današnjoj sjednici  vijećnici će razmatrati i Izvještaj o radu Općinkog javnog pravobranilaštva Bugojno za prošlu godinu, Izvještaj o radu i poslovanju JU Centar za kulturu,informisanje i sport Donji Vakuf za 2016. godinu, JU Apoteka Donji  Vakuf za 2016. Godinu, JKP „Gradina“ Donji Vakuf za 2016. Godinu.

 

Na Dnevnom redu će se naći i Izvještaj o izvršenju Budžeta Općine Donji Vakuf za period  1.01.- 31.12.2016. godine, Izvještaj o stanju u oblasti poljoprivrede za 2016. godinu,  Informacija o radu Biroa za zapošljavanje Donji Vakuf za 2016. godinu; Informacija o stanju maloljetničke delikvencije na području općine Donji Vakuf, Informacija o narkomaniji i drugim ovisnostima na području Općine Donji Vakuf i prijedlog mjera u cilju prevencije, kao i Informacija o stanju korištenja javnih površina i poslovnih prostorija u vlasništvu Općine Donji  Vakuf i Informacija o realizaciji Programa rada i zaključka Općinkog vijeća za period januar-mart 2017. godine

Facebook
Twitter
X
WhatsApp
Telegram
Email
Print