9.3 C
Donji Vakuf
Petak, Mart 29, 2024
Naslovnica Vijesti Magazin Bizaran susret putničkog aviona s NLO-om

Bizaran susret putničkog aviona s NLO-om

0
132

Iznad Novog Meksika u SAD-u dogodio se bizaran blizak susret putničkog aviona s “dugim cilindričnim objektom nalik krstarećoj raketi”.

Zahvaljujući radijskom amateru Steveu Douglasu, koji je presreo radijsku komunikaciju pilota na letu American Airlinesa 2292, otkriveno je da je putnički zrakoplov navedene kompanije zapadno od gradića Des Moinesa u Novom Meksiku imao neobičan susret s NLO-om.

Pilot je u radijskoj komunikaciji prijavio objekt nalik krstarećoj raketi kako se ekstremno brzo kreće iznad njegovog Airbusa A320, dok je putnički zrakoplov bio na visini od gotovo 11 kilometara i kretao se krstarećom brzinom od 740 kilometara na sat.

Douglas je snimku razgovora pilota poslao portalu The Drive, koji su pak kontaktirali američku zrakoplovnu agenciju oko tog incidenta te samo aviokompaniju American Airlines. Zasad nisu dobili nikakva očitovanja po tom pitanju.

Douglas je na svojem blogu Deep Black Horizon prenio riječi pilota.

Imate li kakve ciljeve gore? Upravo smo je nešto prošlo iznad nas, mrzim ovo reći, ali izgledalo je poput dugog cilindričnog objekta koji gotovo nalikuje nekakvoj krstarećoj raketi i koji se kretao doista brzo iznad nas, kaže pilot na snimci koju možete poslušati OVDJE.

Na području na kojem je u trenutku susreta s NLO-om bio let 2292, nije bilo aktivnosti američkog ratnog zrakoplovstva.

Airbus A320 do je Phoenixa u Arizoni, svojeg cilja, stigao bez daljnjih incidenata ili problema.

Zanimljivo je da je i prije tri godine u istoj regiji SAD-a zabilježen vrlo sličan incident, kad su susret s NLO-om imali Learjet i Airbus zrakoplovi.

Izvor: The Drive / zimo.dnevnik.hr