Evo kakvo nas vrijeme očekuje danas i početkom naredne sedmice

0
500

Jutros je u našoj zemlji pretežno oblačno vrijeme. U nižim područjima centralne i istočne Bosne, kao i ponegdje u Hercegovini je zabilježena kiša, a u višim područjima susnježica ili snijeg.

Temperature zraka u 07 sati (°C): Bjelašnica -8; Ivan Sedlo -1; Sokolac 0; Banja Luka, Bugojno, Livno, Sarajevo 2; Doboj, Tuzla 3; Bijeljina, Gradačac, Sanski Most, Srebrenica 4; Grude, Prijedor 5; Bihać, Trebinje 6; Široki Brijeg 8; Mostar 9; Neum 10; Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 942 hPa, na normali je i lagano opada.

In Lightning Roulette, players place their bets on a standard roulette table, just like in a traditional game of roulette. However, the game's lightning feature adds an enticing element of surprise to the gameplay, with lightning randomly striking one to five numbers on the betting table on every spin.

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U centralnim i istočnim područjima Bosne, kao i ponegdje u Hercegovini očekuju se padavine. U nižim područjima kiša, a u višim susnježica ili snijeg. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Dnevna temperatura od 3 do 8, na jugu od 8 do 13 °C.

U ponedjeljak 09.03.2020., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu od 3 do 8, a dnevna od 4 do 10, na jugu od 10 do 14 °C.

U utorak 10.03.2020., u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od -4 do 3, na jugu od 2 do 7, a dnevna od 4 do 10, na jugu od 9 do 15 °C.

            Baixar              Bytebaixar

mobile legends mod apk