𝐔𝐬𝐩𝐣𝐞š𝐧𝐨 𝐳𝐚𝐯𝐫š𝐞𝐧𝐚 š𝐤𝐨𝐥𝐚 𝐬𝐤𝐢𝐣𝐚𝐧𝐣𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟐.

0
75
Općinski načelnik Sead Čaušević i savjetnik Adnan Ramić, danas, posjetili su Kupres radi obilaska same završnice škole skijanja.
Cilj posjete bio je podijeliti pozitivne vibracije, zadovoljstvo i osmijehe sa  malom rajom. Realizacija samog projekta trajala je tri sedmice i kroz isti je prošlo i uspješno završilo školu skijanja oko 100 učenika sedmih razreda iz osnovnih škola sa područja općine Gornji Vakuf / Uskoplje( OŠ Voljevac , OŠ Uskoplje, OŠ Pajić Polje).
Vrijednost projekta je 10.000 KM. “Nasmijana i zadovoljna lica naše djece jasan su pokazatelj ispunjenosti ciljeva ovog projekta i u budućnosti, općinski načelnik poduzet će još intenzivnije i sadržajnije korake u svrhu stvaranja i obezbjeđivanja još boljih i praktičnijih uslova za bavljenje sportom mladih ljudi i življenja zdravog načina života.”- naglašeno je iz ove Općine.
🔹Na kraju, iskrena zahvalnost uputili su upravama navedenih osnovnih škola koje su  bili na raspolaganju,kao i roditeljima  koji su ukazali povjerenje  instruktorima.