Zimski malonogometni turnir ulazi u „vruću“ završnicu – poznata preostala dva polufinalista

0
1205

Zimski malonogometni turnir FK“Radnik“ uz tehničku podršku JU Centar za kulturu, informisanje i sport Donji Vakuf ulazi u „vruću“ završnicu. I večeras u Sportskoj dvorani Donji Vakuf odigrana su dva kvalitetna malonogometna susreta. U prvoj utakmici snage su odmjerile ekipe „Euroelegant“ Prusac i „Dekoram laminati“ Bugojno.

Prolaz u polufinale večeras je izborila  ekipa  „Dekoram laminati“ Bugojno  koja je nadigrala ekipu Euroelegant“ Prusac rezultatom 3 : 5.

Drugi večerašnji susret odigrali su Gornjovakufljani i Novotravničani. Regularni dio utakmice završen je neriješeno 2 : 2. Nakon uzbuljivog regularnog toka utakmice i još neizvjesnijeg nastavka u izvođenju penala ekipa „BiH Tours“ Novi Travnik bila je bolja od ekipe „Gornji Vakuf/Uskoplje“. Rezulat 7 :8.

Polufinale Zimskog malonogometnog turnira igra se u subotu, 27. Janaura .Od 18 sati protivnik ekipi „Cafe  Euro“ bit će BiH Tours Novi Travnik.

Drugi polufinalni susret od 19 sati odigrat će ekipe „Restoran 6 Braće Elektra-Omerinović“ i „Dekoram laminati“ Bugojno.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here