petak, 15 decembar 2017

D Donji Vakuf

JKP"Gradina" : Obavještenje za žitelje MZ Torlakovac

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Obavještavamo građane MZ Torlakovac da kamion za odvoz smeća zbog nemogućnosti prolazka (poledica preko mosta) nije uspio odvući smeće dijela građana MZ Torlakovac koji gravitiraju preko mosta u navedenoj MZ.

Ovim putem upućujemo izvinjenje mještanima navedenog dijela MZ Torlakovac prema kojima JKP "Gradina" d.o.o., doduše iz objektivnih razloga - nije pružila redovnu uslugu prema redovnom rasporedu.

-SERVISNA INFORMACIJA O ČIŠĆENJUKANALIZACIJE U BLIZINI CENTRA ORGANSKE HRANE „ESOF“

U toku dana JKP GRADINA će uputiti jednu ekipu na lokalitet u blizini  „ESOF-a“ kako bi otklonuli začepljenje i uspostvaili normalan rad kanalizacione mreže u tom dijelu naše Općine.

- SERVISNA INFORMACIJA O ODGODI DOLASKA CISTERNE ZA ČIŠĆENJE KANALIZACIJE. – „PROMO D.O.O (05.12.2017)

Obavještavamo upravu Promo d.o.o da rješavanje problema oko kanalizacije u krugu preduzeća odgođeno zbog nemogućnosti rada cisterne koja dolazi iz G.Vakufa. Navedena cisterna koja se koristi za ove vrste poslova radi pri temperaturi od 7-10 stepeni. U cilju da hitno pokušamo otkloniti navedeno začepljenje kanalizacione mreže našem kupcu i privredniku, JKP Gradina će pokušati u suradnji sa Vatrogasnom jedinicom djelovati i uspostaviti normalan rad kanalizacione mreže.

Hari

Slušaj uživo!